Account Manager sökes inom mulitmedia och AV!

Account Manager sökes inom mulitmedia och AV!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Account Manager blir du en viktig del i säljteamet där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer. I rollen arbetar du med nykundsförsäljning och ditt ansvarsområde utöver att genomföra kundmöten är mötesbokning, förhandling, offert- och avtalshantering. Placeringsort: Stockholm, Solna Omfattning: Heltid Arbetstider: Kontorstider med flextid Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Supplies Team.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning sedan tidigare och vill ta nästa kliv i din karriär. Vidare tror vi att du har tidigare erfarenhet och kunskap om AV (ljud och bild) och lätt kan sätta dig in i företagets produkter. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker efter en driven och engagerad lagspelare. För tjänsten är det ett krav att du innehar B-körkort. Du erbjuds en arbetsplats med många förmåner och får vara en del av ett företag som växer snabbt. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Supplies Team förenklar vardagen för företag och dess medarbetare genom att leverera smarta helhetslösningar för arbetsplatsen. De skapar innovation, trygghet och funktion med sina leveranser av produkter och kompletta lösningar inom IT, telekom, dokument och multimedia. Till det nya och fräscha kontoret precis intill Mall Of Scandinavia i Solna söker de sin nya kollega till säljteamet. Tjänsten beräknas starta omgående och är tillsvidare.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!