Servicetekniker till Supples Direct

Servicetekniker till Supples Direct

Servicetekniker / Robottekniker
Stockholm

Vi söker dig som vill bli den nya generationens tekniker!

Robottekniken står för dörren och Supplies Direct ligger i framkant med flera spännande agenturer.

Vi är flera ledande lokala städgrossister som går under namnet Supplies Direct. Våra städbutiker erbjuder professionella städartiklar, kraftfulla städmaskiner, service på städmaskiner samt arbetskläder och skor för lokalvårdare. För maximal leveranssäkerhet använder vi våra egna lastbilar.

Om tjänsten
Som maskintekniker / robottekniker kommer du ha ena benet i traditionell service av våra städmaskiner och det andra i den nya digitala tekniken, med självgående städrobotar. Du blir en del av ett växande nationellt serviceteam som har ambitionen att vara bäst på marknaden. I dagsläget är vi fem tekniker och ser fram emot att bli fler. Vi har en god tillväxt, vilket ger dig möjlighet att utvecklas och växa med oss.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att utföra service och support på autonoma städmaskiner (robotar) samt traditionella städmaskiner. Du är ett bollplank till kunden när det gäller val av tillbehör till maskinerna och utbildning i daglig skötsel och hantering. Du kommer att arbeta inne på vår verkstad, samt ute på fältet.

Att jobba som maskintekniker / robottekniker innebär att du blir en del av ett team och du kommer att ha mycket nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer. Då våra kunder ställer allt högre krav på produktkunskap strävar vi efter en så specialiserad och kunnig support som möjligt. Ett stort intresse och förmåga att löpande ta till sig ny kunskap för att sedan använda sig av denna i arbetet är därför viktigt. Det är av stor vikt att du på ett effektivt sätt ansvarar för varje enskilt uppdrag och att kunderna får ett professionellt bemötande.

Vem är du?
Du som söker tjänsten som maskintekniker / robottekniker har ett intresse för ny teknik, några års erfarenhet av att arbeta med teknisk service och är van att bemöta och hjälpa kunder.  

  • Praktisk, teknisk gymnasieutbildning
  • Vana av att serva/reparera tekniska maskiner/konstruktioner
  • Erfarenhet av att arbeta på en verkstad/miljö som utför reparationer
  • God svenska i tal och skrift, gärna baskunskaper i engelska
  • Körkort B

Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och van vid ett högt tempo. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och i kommunikation med våra kunder, så väl som självständigt arbete.För att säkerställa en objektiv och icke diskriminerande rekrytering använder vi oss av tester i vår urvalsprocess.

Kontakt och ansökan
Om Du har frågor om tjänsten, är Du välkommen att ringa Hampus Bengtsson, servicechef, 0708-272923 eller Peter Wallentin, 0707-404891.

Tjänsten är tillsvidare med start omgående. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan via ansökningsknappen senast 2022-08-20.

 

 

Om Supplies Direct
Procurator och dotterbolaget Supplies Direct förser kunder i Sverige med städprodukter, hygienartiklar, kläder, personlig skyddsutrustning, förpackningslösningar och restaurangartiklar, genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken.

Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar, förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Vi är stolta över att kunna erbjuda det bredaste och mest intelligenta autonoma maskinsortimentet på marknaden.

Vi erbjuder både köp, leasing och funktionshyra av såväl städrobotarna som traditionella städmaskiner i olika storlekar och varianter från branschledande märken.

I koncernen ingår Procuratorbutiker på 15 orter - från Luleå i norr till Malmö i söder, samt 5 städbutiker och kompetenscenter under namnet Supplies Direct.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.