Senior Redovisningsekonom/tf Ekonomichef till SuperOffice, Stockholm

Senior Redovisningsekonom/tf Ekonomichef till SuperOffice, Stockholm

Nu har du som är senior redovisningsekonom/tf ekonomichef chansen att var med på en spännande utvecklingsresa på ett bolag i en internationell koncern. Företaget präglas av en stark sammanhållning och som senior redovisningsekonom blir du snabbt en i teamet i detta härliga tillväxtföretag. I denna roll arbetar du med redovisningen i de två svenska bolagen. I tjänsten ingår bla ansvar för moms, skatt och rapportering samt att agera tillförordnad ekonomichef för gruppen, som idag består av ytterligare två medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom:
 • Månadsbokslut, avstämningar och rapportering
 • Löpande redovisning
 • Skapa underlag för budgetarbete samt uppföljning av försäljning och månadsbokslut
 • Skatt- och momsdeklarationer
 • Beräkningar av provisioner/bonus
 • Stötta säljorganisationen i frågor kring licenser och nya kunder
 • Rapportering till moderbolaget
 • Agera tillförordnad ekonomichef
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som redovisningsekonom alternativt som ekonomichef, gärna på mindre eller medelstort företag. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, troligtvis akademisk. Du gör månadsbokslut självständigt och du har goda erfarenheter av arbete i ekonomi-/affärssystem. Har du även erfarenhet av lönehantering är detta meriterande. Excel och Officepaketet hanterar du mycket väl, och du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Personliga egenskaper:

Som person är du strukturerad, flexibel och lösningsorienterad. Du har ett ansvarstagande arbetssätt som karakteriseras av engagemang och resultatorientering. Då du har många kontakter både internt och externt är du pedagogisk och social och har lätt att kommunicera både i tal och skrift. Vi tror att du har ett nyfiket och prestigelöst förhållningssätt.

Vad erbjuder SuperOffice dig?

SuperOffice erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att använda hela bredden av din redovisningskompetens. Du arbetar nära verksamheten och har mycket kontakt med andra kollegor i bolaget. SuperOffice har kontor i mycket trevliga lokaler vid Norrtull i nära anslutning till E4:an, tunnelbana och pendeltåg.

Placeringsort: Stockholm

Om SuperOffice:

Vår passion för kundvård har gjort SuperOffice till en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar på B2B-marknaden. Fördelarna med ett CRM-verktyg är ovärderliga. Vi har hjälpt tusentals kunder att hitta, vinna och utveckla sina kunder. SuperOffice är ett internationellt företag med egna kontor i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, England och Schweiz. Läs mer om oss på www.superoffice.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar SuperOffice med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Ulrika Sjöqvist 070-166 08 60. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomichef, Ekonomiansvarig, Financial manager, Redovisningsekonom, Senior Redovisningsekonom, Accounting, Senior Accountant, Accountant, CFO, Finance manager, Head of Finance, Accounting manager, Chief accountant, Finance Director, Accountant, Auditor, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Group accountant, Financial controller, redovisningsspecialist, redovisningskonsult, senior redovisningsekonom, bolagsekonom, redovisningschef, redovisningsansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)