Projektledare - Utveckling av digitala verktyg inom arbetsmiljö till Suntarbetsliv

Projektledare - Utveckling av digitala verktyg inom arbetsmiljö till Suntarbetsliv

Vill du vara med i arbetet att stärka kommun- och landstingssektorn i deras arbete för friska arbetsplatser? Har du erfarenhet av att arbeta med tjänstedesign och digital tjänsteutveckling och trivs bäst i ett arbetsklimat som kännetecknas av engagemang, samarbete och omtanke? Då är det här en unik möjlighet för dig!

Om tjänsten

Som projektledare på Suntarbetsliv blir din främsta uppgift att på ett pedagogiskt sätt göra kunskaper om förebyggande, hälsofrämjande och rehabiliterande insatser tillgängliga i digital form. De digitala verktygen ger i sin tur stöd för arbetsmiljö- och verksamhetsutveckling på arbetsplatser inom kommun- och landstingssektorn. Verktygen utvecklas med stöd av en designprocess och sker i nära samarbete med Suntarbetslivs partsorganisationer, målgrupp, forskare och ämnesexperter samt också experter inom digital tjänsteutveckling. Tjänsten innebär både att leda egna projekt och att parallellt delta som projektmedarbetare i dina kollegors projekt.

Resor inom Sverige kan ingå i begränsad omfattning.

I rollen ingår att:
 • Arbeta som projektledare och projektmedarbetare i projektets olika faser
 • Organisera, leda och samordna projektet mot mål utifrån styrparametrar och designprocessen för utveckling av digitala verktyg
 • Ansvara för kvalitetssäkring av verktygets innehåll, funktion, design och teknik
 • Samordna och koordinera interna och externa resurser i projektet
 • Följa upp kostnader, resultat och rapportera utfall till projektägaren
 • Utvärdera och avveckla projektet
 • Ha kontakt med målgruppen
 • Bidra med lärdomar och erfarenheter till Suntarbetslivs gemensamma lärande och utveckling
Suntarbetsliv är placerade i attraktiva lokaler i centrala Stockholm där vi arbetar aktivitetsbaserat, prestigelöst och hjälper varandra. Att arbeta på Suntarbetsliv innebär att du blir del av en verksamhet som ser möjligheterna och drivs av att skapa positiv utveckling. Du rapporterar till Chef Utveckling och förvaltning.

Är det här du?

För att passa för tjänsten bör du ha:
 • organiserat, genomfört och följt upp projektarbete framgångsrikt i rollen som projektledare
 • erfarenhet av tjänstedesign för digital tjänsteutveckling
 • arbetat i eller med en politiskt styrd verksamhet - gärna inom kommun- och landstingssektorn
 • erfarenhet av att organisera och leda förändrings-, utvecklings- och förbättringsarbete
 • analytisk förmåga. Kunna hantera stor mängd information, sortera och sammanfatta data samt ta fram beslutsunderlag
 • akademisk utbildning inom någon av följande inriktningar; digital utveckling (UX- design), personal, organisation, beteendevetenskap, folkhälsovetenskap, arbetsmiljö eller likvärdigt.
 • förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på svenska.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför i första hand dig som i projektarbete kan leda och motivera andra människor samt styra och koordinera arbete och resurser effektivt. Du är mål- och resultatinriktad, har förmågan att ta beslut på ett strukturerat och organiserat sätt samt kan hantera komplexa uppdrag med ett systemorienterat synsätt. Du är tydlig i din kommunikation och bra på att skapa och bibehålla goda relationer. Du trivs med att ingå i en grupp som jobbar mot samma mål och i ett sammanhang där olika intressen och perspektiv behövs för att nå resultat.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Suntarbetsliv med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service design, projektledare, digitala tjänster, digitalisering, tjänsteutveckling, tjänstedesign
Mer info
Kontaktperson Carolina Eskengren
Telefon 08-120 50 427
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 21 sept (95 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Suntarbetsliv bidrar till friska arbetsplatser inom kommun- och landstingssektorn. Vi ger stöd för arbetsmiljö- och verksamhetsutveckling, utvecklar och kommunicerar digitala verktyg samt sprider kunskaper om forskning och erfarenheter. Föreningen Suntarbetsliv drivs av de fackliga organisationerna i samverkan med Sveriges Kommuner och Landsting samt Pacta och har idag 20 anställda.