Legitimerad sjuksköterska till vårt team på Duvbopark

Legitimerad sjuksköterska till vårt team på Duvbopark

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på Duvboparks äldreboende finns 76 äldreboendeplatser. En av våra sjuksköterskor skall nu gå i pension och vi söker dig som kan ersätta henne. Du kommer ha omvårdnadsansvar för ca 14 boende. Du ingår du i ett team bestående av 6 sjuksköterskor samt arbetsterapeut och sjukgymnast.

Som sjuksköterska har du omvårdnadsansvar och utför sedanliga sjuksköterskeuppgifter och tillsammans omvårdnadspersonalen arbetar ni för att utveckla verksamheten och ge våra boende omvårdnad med hög kvalitet. Du arbetar dagtid måndag till fredag (även röda dagar som infaller månd-fred) tillsammans med övriga sjuksköterskor. På kvällar, nätter och helger tar en sjuksköterskejour över ansvaret.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet och intresse av att arbeta inom äldreomsorg. Som person söker vi dig som är engagerad, självständig och ansvarstagande samt har en god kommunikativ förmåga. I arbetet krävs kunskap om och förmåga att samarbeta med olika instanser. Att du vill arbeta salutogent är en förutsättning. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.

Hos oss finns möjlighet till en anpassad introduktion med god handledning från kollegor. Vi arbetar med ständiga förbättringar och kompetensöverföring och ser fram emot att du kompletterar oss med dina kunskaper och kompetenser. Inom Sundbybergs stad finns möjlighet att semesterväxla för fler semesterdagar samt friskvårdssubvention.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2022-09-03. Intervjuer sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.