Säljare till Suez region öst

Säljare till Suez region öst

Om tjänsten

Vill du också vara med i branschens bästa säljteam?
Suez Recycling i region öst söker nu i samarbete med B3P en säljare med inriktning proaktiv försäljning inom segmentet bygg.

Suez Recycling AB erbjuder långsiktiga återvinningslösningar och samarbetar idag med företag och verksamheter i alla tänkbara branscher. Genom att välja Suez får kunden en nära och engagerad partner med lokal känsla och kännedom, med fokus på miljö och ekonomi på ett sätt som ger bästa möjliga utfall utifrån kundens avfall.

Suez är ett globalt företag med verksamhet över hela världen och startskottet var vid anläggandet av Suez kanalen. De är marknadsledande inom återvinning, marksanering och vattenhantering och har under årens lopp tagit fram banbrytande och innovativa lösningar som förenklar vardagen för våra kunder.

Suez Recycling behöver nu stärka upp region östs säljorganisation. Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med att bygga vår försäljning inom bygg och stärka deras marknadsposition? Du kommer ingå i ett team om 3-4 säljare och få ansvaret för ny kunds bearbetning av hantverksföretag i regionen. Vill du dessutom lära dig Suez verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans? Då är det dig Suez Recycling söker!

Som säljare har du en serviceinriktad och proaktiv roll där arbetet innebär mycket kundkontakt. Du kommer ha en nära dialog med regionens övriga säljare då ni tillsammans arbetar för att optimera försäljningen så att kunden upplever bästa möjliga service. Du rapporterar till säljchefen i Region Öst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Gymnasial utbildning inom något hantverksyrke. Vi tror att människor med bakgrund i hantverksyrket har en större förståelse för våra byggkunder och kan snabbt sätta sig in i kundens behov.
  • Bakgrund inom kundservice/försäljning.
  • Erfarenhet och intresse av försäljning och säljprocess.
  • Erfarenhet med försäljning mot bygg och hantverkskunder.
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är drivande, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du har en hög integritet, känner dig trygg i din roll, samt är noggrann och flexibel. Vidare är du prestigelös som person, har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi hoppas att du är en positiv person som bidrar till att föra vår verksamhet framåt med energi och kompetens.

Du erbjuds

Ett spännande arbete tillsammans med ett team som arbetar för varandra.

Tjänsten är på heltid och du utgår ifrån ett av våra regionala säljkontor.

Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (17 dagar kvar)