Servicetekniker inom fastighetsautomation

Servicetekniker inom fastighetsautomation

För Styrvärdens räkning söker vi dig som har en utbildning inom fastighetsautomation eller har yrkeserfarenhet från området som exempelvis tekniker, konsult eller installatör.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att arbeta med Styrvärdens befintliga kunder. Exempel på arbetsuppgifter är servicebesök, PLC-programmering, felsökning av VVS-anläggningar, kontroll och mindre kompletteringar av SCADA-system. Du kommer att arbeta med små projekt från start till mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom fastighetsautomation eller har yrkeserfarenhet från området som exempelvis tekniker, konsult eller installatör. Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du har ett tekniskt intresse och ett stort driv att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas.

Du har B-körkort, mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Om kund
Styrvärden arbetar med öppna styr- och övervakningssystem för energi- och klimatanläggningar inom fastigheter. Nu söker de en servicetekniker till deras engagerade team i Liljeholmen. Styrvärden designar och installerar byggnadsautomation för energismarta byggnader och deltar i miljöcertifieringen för en bättre miljö. Vill du vara med och bygga framtidens Stockholm med dem? Styrvärden har ca 15 anställda och en del av företagsgruppen Energivärden med cirka 160 anställda.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Styrvärden.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://workweb.se
Sista ansökningsdag 10 dec (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag inom byggsektorn. Vi arbetar med det som vi är bäst på. Att låta er som kund få träffa rätt kandidat. Efter det initiala mötet, släpper vi över kontrollen till er. Med sälj som fokus nyttjar vi våra branschkunskaper för att få varje individ att se fördelarna med just Er verksamhet.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!