Salongschef till Styleport!

Salongschef till Styleport!

Är du frisör och makeup
artist med ledaregenskaper?


Här kommer en unik möjlighet
att får vara med och leda utvecklingen av Styleport!


Vi söker en frisör & makeupartist till rollen som salongschef på vår salong Styleport The Bar på Linnégatan 34, Stockholm.

Vi söker dig som vill leda och utveckla andra, är driven, nyfiken, som brinner för frisöryrket och skönhet. För rätt person erbjuds en unik möjlighet att påverka vår framtid och konceptets utveckling.

Vi sätter också stort värde på om du har ett entreprenöriellt synsätt och erfarenhet av att leda andra.

Våra
förväntningar på dig:


· Dokumenterad kompetens och gott handlag inom frisöryrket. Behörig frisör med gesällbrev.

· Utbildning inom makeupartistyrket med certifiering.

· Drivande och trygg personlighet.

· Social och flexibel med ett naturligt sätt att sätta kundens behov främst - i alla situationer.

· Intresserad av och uppdaterad på trender inom hår, makeup och mode.

Vårt erbjudande:

· En unik möjlighet att bli en nyckelperson i en tidig utvecklingsfas för Styleport och därigenom bland annat möjligheter att påverka utvecklingen av konceptet.

· Möjlighet att bygga upp och leda ett team av frisörer och makeup artister.

· Avtalsenlig lön med goda möjligheter att tjäna extra genom bonus.

Välkommen att maila din CV tillsammans med ett personligt brev senast den 10/10. Tjänsten som salongschef ska tillsättas snarast möjligt.

jobb@styleport.se

Ange "Salongschef. Ansökan." på ämnesraden.

Frågor kan mailas till:

jobb@styleport.se

eller ring:

Pelle Vestervall (VD/ägare)

0728 53 41 20
Mer info
Kontaktperson Pelle Vestervall
Email Mejla Pelle Vestervall
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Frisör, Skönhet & Personlig omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.styleport.se
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Styleport

Styleport ´s första salong startade våren 2017. Vår andra salong öppnade i augusti 2020. Målet är att utveckla Styleport till ett ledande skönhetskoncept med huvudfokus på frisörtjänster. Våra behandlingar är klipp & färg, hårstyling, makeup, men även frans- brynbehandlingar. Vi vill ge våra kunder en fantastisk helhetsupplevelse genom att leverera hög kvalitet i allt vi gör och alltid vara uppdaterade på det senaste inom hår, skönhet och mode. Under de närmaste åren är vårt mål att öppna fler salonger.

Vi som jobbar på Styleport brinner för skönhet och kundservice och drivs av att vi vill erbjuda våra kunder något alldeles extra. Vi har tydliga mål och en klar idé om varför vi finns som koncept. Vi sätter ambitiösa mål och hjälper varandra att nå dem och utvecklas. Hos oss är det viktigaste att vi lyckas som ett lag. Att vi är snälla och hjälpsamma gentemot våra kunder är självklart, men lika självklart när det gäller hur vi är mot varandra.

En bra arbetsmiljö och schyssta villkor är en viktig del i hur vi tänker och vill utvecklas. Vi är medlemmar i Frisörföretagarna.

Vårt kunderbjudande ska vara personligt och upplevas exklusivt, men samtidigt lättillgängligt. Vi ställer mycket höga krav på service, kundbemötande och på de produkter vi använder och säljer.

Produktsortimentet är noga utvalt med marknadens starkaste märken inom skönhet. Produkterna säljs i salongen och på vår hemsida, www.styleport.se. Vårt mål är att utveckla och växa konceptet och vi är nu inne i en mycket intressant uppbyggnadsfas, vilket innebär att du i rollen som salongschef också kommer få ett ansvar för att utveckla konceptet och samtidigt växa med företaget.