Webbredaktör

Webbredaktör

Arbetsuppgifter

Vi söker en webbredaktör till ett kommande uppdrag med placering centrala Stockholm. Du kommer bland annat att jobba med text och innehåll på företagets hemsida.

Omfattning: 100 %

Uppdragslängd: 6 månaders konsultuppdrag med stor chans till överrekrytering

Arbetsplats: Centrala Stockholm

Din profil

Vi tror att du har en utbildning inom exempelvis marknadsföring eller kommunikation samt att du har någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Urval och intervju kommer att ske löpande så skicka in din ansökan idag så berättar vi mer om tjänsten!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Media, Kultur & Design, Publicering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.