Talent Acquisition Manager till Studentwork

Talent Acquisition Manager till Studentwork

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en nyckelroll där du får möjlighet att ansvara för bolagets internrekryteringar? Vi är på en stark tillväxtresa och kommer utveckla organisationen och stärka personalstyrkan de närmsta åren. Vi söker därför dig som brinner för rekrytering och vill vara med att skapa starka och framgångsrika team på Studentwork. Vår syn på branschen är revolutionerande då vi sätter personlighet- och färdighetstester i centrum. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, effektivisera rekryteringstiden samt underlätta onboardingen för våra kunder.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en Talent Acquisition Manager. I rekryteringsprocesserna kommer du att arbeta tillsammans med vårt Management team för att finna nya medarbetare till oss på Studentwork. Utöver rekryteringar kommer du få ta ansvar för employer branding samt vara behjälplig i vissa HR-relaterade uppgifter såsom framtagning av policies, hantera medarbetarundersökningar och uppdatering av vårt intranät. I rollen kommer du att ges ett stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling. Du kommer rapportera direkt till vår VD.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen inom personal- eller beteendevetenskap. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av search och rekrytering. Har du också ha arbetat med rekrytering av säljare ser vi detta som ett plus. Som person är du optimistisk, självgående och gillar att ta dig an nya utmaningar. Du är nyfiken och gillar att hitta lösningar, komma med idéer och driva igenom dem. Du har ett starkt driv och engagemang och motiveras av att vara delaktig i flera projekt och du har en ”can do”- attityd. Då arbetet innefattar nära dialog med olika medarbetare i organisationen har du en god kommunikativ förmåga och vågar att ta initiativ i dessa sammanhang. Då vi är en värdestyrd organisation hoppas vi att Share Fun, Take Responsibility, Be Creative och Always Deliver matchar bra överens med din personlighet.

Om oss

Studentwork är ett nordiskt rekryterings- och konsultföretag och vi är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter. Det är så vi ska nå vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Genom att leva våra värderingar skapar vi en stark kultur som vi är stolta över. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Nu är vi inne i en expansiv tillväxtfas och vår ambition är att fortsätta växa. I Stockholm är vi idag ett team om 30 personer som sitter i nya lokaler på Kungsholmen.

Vill du arbeta i ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.