Studerande sökes till administrativ tjänst i Rosersberg

Studerande sökes till administrativ tjänst i Rosersberg

Information om företaget

Envirotainer har i över 30 år varit den globala marknadsledaren inom säkra köldkedjelösningar för läkemedlesförsörjningsskedjan. De utvecklar och tillverkar containerlösningar för farmaceutiska produkter som kräver en kontrollerad miljö .
Uppdraget omfattar heltid under sommaren och sedan ca 1-2 heldagar i veckan fram till 31 december.
Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Studentwork men arbetar ute hos kund under hela perioden.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är en tekniskt administrativ roll där arbetsuppgifterna blanda annat består av att läsa av och justera rapporter för containernas temperaturer. Eftersom att containerna innehåller farmaceutiska produkter kräver arbetet stor noggrannhet och tålamod. Detta är en bra möjlighet för dig som student att få praktisk erfarenhet

Din profil

Vi söker dig som är student och förslagsvis läser en ingenjörs - eller ekonomiutbildning på universitets- eller högskolenivå. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från programmeringsspråket SQL.
Vidare ser vi gärna att du är noggrann, positiv och har ett intresse för grafer och siffror.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.