Redovisningsekonom till Gudrun Sjödén

Redovisningsekonom till Gudrun Sjödén

Information om företaget

Modeföretaget Gudrun Sjödén söker nu en ny medarbetare som ska arbeta som redovisningsekonom. Företaget öppnade sin första egna butik i Stockholm 1976 och har sedan dess expanderat och har nu även etablerat sig i andra länder så som Tyskland, England, USA samt Norden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du utföra löpande bokföring som är relaterat till webb- och butikstransaktioner för dotterbolagen i Danmark och Nederländerna. Utöver detta kommer du ansvara för årsbokslut, betalningar, kassarapporter och olika typer av avstämningar.
Du kommer sitta ned med nuvarande redovisningsekonom för en introduktion vilket gör att de ser en start så snart som möjligt för att i lugn och ro lära sig uppgiften. Tjänsten är sedan ett konsultuppdrag på 12 månader heltid.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom området och har en ekonomisk utbildning på högskola eller universitet, alternativt att du har en gymnasieutbildning inom ekonomi med bra erfarenheter inom liknande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, easygoing och social som drivs av deras värdeord "skapa fler färgstarka kvinnor". Vi ser gärna att du är intresserad av branschen och produkterna.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.