Office Manager till Studentwork

Office Manager till Studentwork

Office Manager till Studentwork

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi befinner oss i en spännande fas där vi ständigt växer och utvecklas tillsammans och vi söker nu en Operations Manager som ska leda vårt leveransteam mot nya framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Om rollen

I rollen som Office Manager ansvarar du för att koordinera och administrera vårt Stockholmskontor. Utöver det bemöter du våra besökare med en förstklassig service i en välkomnande miljö. Du ansvarar för att planera och genomföra inköp till kontoret samt se till att bibehålla ordning och en hög nivå av trivsel i våra lokaler. Vidare stöttar du upp i att planera och koordinera företagets evenemang, konferenser och genomför resebokningar. I din roll ingår även att ansvara för vår växel och introducera nyanställda för kontorets rutiner och förbereda nystartpaket.

Din profil

Vi söker en person med hög känsla för service och förmågan att hantera en variation av arbetsuppgifter parallellt. Du är prestigelös och positivt inställd till att utföra små som stora uppgifter. Du har lätt för att kommunicera och ta kontakt med människor inom och utanför organisationen. Utöver det är du en självgående i ditt arbete och har förmågan att se vad som behöver göras och inte är rädd för att hugga i. Du är en energispridare och trivs i ett bolag som lägger stor vikt vid att ha kul på jobbet.

Vi söker dig som:
  • har erfarenhet av ett serviceyrke
  • har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • innehar B-körkort
Har du erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare ser vi det som meriterande.

Bli en av oss

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Madeleine Nordström som är ansvarig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader provanställning

Lön: Fast

Placering: Stockholm, Kungsholmen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!