Kundtjänst

Kundtjänst

Dina arbetsuppgifter

Till ett globalt bolag med placering i Kista söker vi nu en kundservicemedarbetare för konsultuppdrag på 6-12 månader. Du kommer ingå i avdelningen Bank and Card Services som tillhandahåller bank- och kortrelaterade tjänster för kunder inom Norden. Vi söker dig som är intresserad av service och kundkommunikation. Du kommer att få arbeta i ett team som gemensamt jobbar för kundens positiva upplevelse.

Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande samtal och mail från kortkunder, svara på frågor som rör kredit- och betalkort, ta hand om kortspärrar, hantera kontofrågor och liknande. Du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter som granskning och upplägg av nya ansökningar, ändringar på befintliga konton samt bedrägeribevakning. I tjänsten ingår att med stort kundfokus jobba med kunderna och att vara delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med resten av gruppen. Företaget jobbar gemensamt för att de ska nå våra kundåtaganden och mål.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av kundtjänstarbete eller annan direktkontakt med kunder. Du har tidigare arbetat i bank- och finans, försäkrings, låne- eller kortbranschen. Vidare har du sinne för siffror samt talar och skriva obehindrat på både svenska och engelska.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och serviceinriktad. Du sätter kundservice i fokus och förstår vikten av mycket goda kundrelationer. Du brinner för service och för att ge kunderna det lilla extra men även för att tillsammans med dina kollegor utveckla gruppens arbete.

Tjänsten är planerad att starta omgående och vi intervjuar löpande.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en kundtjänstmedarbetare för ett konsultuppdrag på 6-12 månader till vår globala kund med kontor i Kista.