Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi nu en Client Coordinator. I rollen som Client Coordinator ansvarar du för att koordinera det dagliga arbetet med befintliga kunder samt supportera on-boardingen av nya kunder. Du samordnar kontakt och arbete mellan kunden, försäkringsbolagen och försäkringsförmedlarna. Ditt främsta arbetsverktyg kommer att vara telefon.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag i åtta månader med möjligheter till överrekrytering. Placeringen är på deras kontor beläget i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Löpande kundservice via telefon och e-post

Löpande administration kring befintliga program

Planering och support i samband med förnyelse, upphandling med mera tillsammans med försäkringsförmedlarna


Din profil

Vi söker dig med en utpräglad känsla för kundservice och en 'can-do' attityd. I vardagen måste du vara strukturerad och organiserad samtidigt som du förväntas kunna vara flexibel och våga ta beslut. Kundservice via telefon är en stor del av det dagliga arbetet vilket innebär att du måste känna dig bekväm med att hantera kunder och kundfrågor via telefon.

Erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande och vi ser gärna att du som söker den här tjänsten har en stark ansvarskänsla och vilja att ta ägarskap för bra kundservice.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en global ledare inom försäkringsmäkleri och riskhantering. I mer än 130 länder hjälper deras experter sin klienter att förutse, kvantifiera och förstå de risker de står inför.
Nu söker vi på Studentwork en Client Coordinator för ett konsultuppdrag på inledningsvis 8 månader med start så snart som möjligt. Trivs du i en serviceorienterad roll och ser dig själv som lösningsorienterad? Sök tjänsten redan idag!