Junior Grafisk Designer till kosmetikaföretag

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på vårt kundföretags kontor i centrala Stockholm. Din roll är varierande, du arbetar både med fokus på digitalt material så som med exempelvis appar och presentationer, samt med fokus på tryckt material. Arbetsperioden sträcker sig mellan maj - september, med god chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag.

Din profil

Vi söker dig som har studerat inom det grafiska och som är i början av din karriär, vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom det digitala. Vi tror att du har mycket goda kunskaper i Adobe Creative Suite och Microsoft Office. Du är ambitiös, driven, flexibel och kommunikativ. Vidare trivs du med att arbeta i team och är lyhörd. Du talar och skriver engelska obehindrat.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess, varmt välkommen in med din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 maj

Om företaget

Vårt kundföretag är en internationell koncern som är ledande inom kosmetika. Till sitt kontor i centrala Stockholm söker de nu en Grafisk Designer med fokus på det digitala. Är du i början av din karriär, ambitiös och initiativtagande? Sök i så fall tjänsten omgående!