Finsktalande kundservicemedarbetare med aktiv livsstil sökes!

Finsktalande kundservicemedarbetare med aktiv livsstil sökes!

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en finsktalande kundservicemedarbetare. Vår kund är en av de största inom friluftsliv och har ett brinnande passion för äventyr. De är experter på både e-handel och försäljning i fysiska butiker.

Nu vill de komma ännu närmare sina kunder, leverantörer och marknaden. Därför söker de nu en finsktalande kundservicemedarbetare till kontoret i Stockholm för att bygga vidare på varumärket och stärka positionen som äventyrarnas förstahandsval.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att ge produktrådgivningar, leveransinformation samt eftermarknadshantering. All kundkontakt sker via telefon och mail.

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta i ett energifyllt team på huvudkontoret i Centrala Stockholm.

Omfattning: Heltid

Plats: Centrala Stockholm

Start: Så snart som möjligt

Din profil

Vi söker dig som förstår vikten av ett riktigt bra kundbemötande och vill arbeta med något som går i linje med ditt outdoor-intresse. Du bör vara service-minded, hjälpsam och tycka att det är roligt att arbeta i team tillsammans med andra.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.