Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Dina arbetsuppgifter

I rollen som CFO hos vår kund kommer du att vara ekonomiansvarig för ett mindre bolag på sex personer som arbetar med hälsofrågor. Dina främsta arbetsuppgifter i rollen kommer att vara leverantörs- och kundreskontra samt löpande bokföring. Du kommer själv att ansvara för företagets ekonomi, vilket kräver att du har arbetat brett inom området tidigare.

Start: Senast 1 januari 2020

Placering: Djurgården, Stockholm

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och som vill arbeta brett inom det. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter så som reskontra, bokföring samt av bokslut. Som person bör du vara självgående, driven och kreativ. Denna roll kräver även att du är ansvarstagande då du kommer att vara den ansvariga för företagets ekonomi.

Kan det vara dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.