Telemarketing / Heltid / Energibolag

Telemarketing / Heltid / Energibolag

Dina arbetsuppgifter

I denna stimulerande roll kommer du att få hantera utgående samtal med företagets privatkunder för att förbättra och utveckla kundrelationer samt på ett professionellt sätt sälja in företagets tjänster. Arbetet kommer att ske i ett härligt och sammansvetsat team som genomsyras av humor och positivitet. Tjänsten är ett konsultuppdrag som börjar med 6 månader via oss och kommer innebära en heltidstjänst med start omgående.

Din profil

Vi söker dig som vill ta första steget in i din säljkarriär, trivs att arbeta mot uppsatta mål och har tidigare erfarenhet av service. Som person är du driven, resultatinriktad och gillar att ta kontakt med nya människor. I denna roll ligger stort fokus på nöjda kunder så vi ser gärna att du är serviceminded. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom sälj och är initiativtagande inom ditt arbete. Du besitter en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både i engelska och svenska.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet av telemarketing och är redo att ta nästa steg i karriären? Nu söker vi två vassa säljare till vår attraktiva kund inom el & energi. Kunden är ett rikstäckande energibolag med kunder över hela Sverige som förra året omsatte ca 500 miljoner kronor. Med sin långa erfarenhet inom energibranschen erbjuder dem sina kunder ett storbolags trygghet tillsammans med hög service. Här finns möjlighet att växa på en ungt och dynamiskt företag med stark tillväxt! Är du den vi söker? Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!