Automationsingenjör

Automationsingenjör

Dina arbetsuppgifter

Vår kund är ett ledande energibolag och ska nu utöka sitt team, kanske kan det bli du!

Ditt arbete kommer vara väldigt varierat där du kommer hantera förebyggande och avhjälpande underhåll, vilket innebär felsökning, kalibrering och reparationer på processgivarutrustning.

Du kommer arbeta i en grupp med cirka 30 kollegor, där du arbetar i tighta samarbeten och du kommer även ha en bra dialog och närhet till din Arbetsledare, som är ansvarig för gruppen. Det kan förekomma beredskap i ditt arbete var 6:e vecka.

Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis sex månader. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget samt goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Placering: Stockholm

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt

Krav på B-körkort

I rollen som Automationsingenjör kommer du bland annat:
  • Analysera och komma med förbättringar gällande våra processystem
  • Vårda och uppdatera underhållsystem m.a.p. anläggningsregister, dokumentation och förebyggande underhåll (ex. FU-mallar och Arbetsinstruktioner).
  • Ansvara för att följa upp störningar och arbeta in korrigerande/förbättrande åtgärder i underhållsplanen.
  • Mottaga projekt efter leverans och ansvara för integrering av dessa i platsorganisationens underhållsarbete.
  • Uppdatera anläggningsstatusrapporter.
  • Lägga förslag till budget och 6-åriga underhållsplaner
  • Inköp av material, reservdelar och entreprenörer genom upphandling eller avrop.
Din profil

Vi på Studentwork söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, el, instrument eller automation. Vi söker dig som har något års erfarenhet utav industriarbete och nu vill ta nästa steg i din karriär. Vidare ser vi att du skriver och talar flytande svenska, då de interna och externa kommunikationerna kommer ske på det språket. Vi ser också att du har B-körkort, då resor mellan verken kommer förekomma.

Det är meriterande om du som söker har kunskap inom PLC-programmering såsom ABB 800XA, Fix. HMI/Scada system är också meriterande. För att du ska trivas i din roll så ser vi att du är målinriktad i ditt arbetssätt och att du är van att arbeta självständigt så väl som i grupp. Arbetet ställer höga krav på självständighet och ansvarstagande, och du trivs med ett strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du drivs av nya utmaningar och ser dig själv som en serviceinriktad person.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du redo för nya utmaningar och vill ta ytterligare ett kliv i karriären?
Vill du tillhöra en organisation där det är högt i tak och möjligheter till långvarig utveckling? Sök då tjänsten som Automationsingenjör redan idag!