Kundservicemedarbetare till elnätsbolag!

Kundservicemedarbetare till elnätsbolag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta i ett team på fem personer där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera inkommande mail. Du kommer att hjälpa företagets privatkunder med problemlösning och frågor angående olika typer av komplexa ärenden.

Tjänsten beräknas starta omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta kontorstider på heltid på deras fina kontor i centrala Stockholm. Du kommer att bli anställd som konsult hos Studentwork inledningsvis till årskiftet 2019/2020, därefter finns goda möjligheter att bli förlängd alternativt överrekryterad.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar att lösa problem samt är duktig på att använda det svenska språket i skrift. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av servicebranschen och har du dessutom kunskap inom elbranschen är det väldigt meriterande. Vidare tror vi att du som söker är en driven och nyfiken person som vill vara med och utveckla dina kunskaper inom service och elbranschen.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är detta arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar bolaget aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter. Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?