Talent Acquisition Manager till Studentwork

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en roll där du får möjlighet att ansvara för internrekrytering och HR? Då är detta rollen för dig!
Vi söker en Talent Acquisition Manager som kommer att arbeta med våra interna rekryteringar samt ansvara för HR. I rekryteringsprocesserna kommer du att arbeta tillsammans med våra interna chefer för att finna nya medarbetare till oss på Studentwork. Ansvaret omfattar exempelvis framtagning av kravprofil, annonsering, urval, search, intervjuer, referenstagningar samt återkoppling till kandidater. Rollen kommer även innehålla HR-relaterade uppgifter vilket bland annat innebär ansvar för våra policies, medarbetarundersökningar, uppdateringar vårt intranät samt andra administrativa HR-uppgifter. Du ges således stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen inom personal- eller beteendevetenskapliga området. Du har något års erfarenhet av search och rekrytering, gärna rekrytering av säljare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen.

Som person är du optimistisk, självgående och gillar att ta dig an nya utmaningar. Du är nyfiken och gillar att hitta lösningar, komma med idéer och driva igenom dem. Du har ett starkt driv och engagemang samt förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Du motiveras av att vara delaktig i flera projekt och du har en "can do"- attityd. Då arbetet innefattar nära dialog med olika medarbetare i organisationen har du en god kommunikativ förmåga och vågar att ta initiativ i dessa sammanhang.

Om oss

Studentwork är ett nordiskt rekryterings- och konsultföretag och vi är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter. Det är så vi ska nå vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Genom att leva våra värderingar skapar vi en stark kultur som vi är stolta över. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Nu är vi inne i en expansiv tillväxtfas och vår ambition är att fortsätta växa. I Stockholm är vi idag ett team om 25 personer som sitter i nya lokaler på Kungsholmen.

Vill du arbeta i ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Kontakt

Mejla Axel Kvarnbäck

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 okt

Om företaget

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.