Tech Recruiter till Studentwork!

Tech Recruiter till Studentwork!

Dina arbetsuppgifter

Som Tech Recruiter hos oss på Studentwork kommer du att ansvara för rekrytering av IT-profiler till våra befintliga och nya kunder. Du är ansvarig för dina rekryteringsprocesser och arbetar sida vid sida med en researcher som stöttar och avlastar dig i ditt arbete. Du kommer också att ha personalansvar för de konsulter du anställer för uppdrag hos våra kunder. I rollen kommer du att få möjlighet att agera nyckelperson i en ständigt växande organisation.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Bygga kandidatnätverk och attrahera kandidater på ett kreativt sätt
  • Headhunting via bland annat Linkedin
  • Intervjuer och kandidatpresentation mot kund
  • Screening och urval
  • Kundmöten
Din profil

För att lyckas i rollen som Tech Recruiter hos oss på Studentwork ser vi att du har ett starkt intresse för IT och dagligen håller dig uppdaterad kring trender och teknologier på marknaden. Med en stark vilja att hitta rätt kandidater är du kreativ, målmedveten och lösningsorienterad i ditt sökande efter talanger inom IT-branschen! Vidare tror vi att du är driven, relationsskapande och älskar utmaningar!

Vi tror att du har:
  • En utbildning inom personalvetenskap, ekonomi, IT eller motsvarande.
  • Minst ett års erfarenhet från uppsökande rekrytering med fokus på IT
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.
Vi erbjuder dig en nytänkande, utvecklingsorienterad arbetsmiljö med drivna och engagerade kollegor. Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. H os oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!