Koordinerande ekonom / Heltid

Koordinerande ekonom / Heltid

Dina arbetsuppgifter

För kundsräkning söker vi nu en ekonomiassistent med huvuduppgift att se till att allt inom avdelningen sköts på ett korrekt sätt för kundens och företagets bästa. Rollen är av omfattande karaktär där fokuset ligger på främst lagerekonomin och vi eftersöker en förståelse för ekonomiska flödet i hela organisationen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader hos oss på Studentwork med chans till förlängning.

I denna roll kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:
  • Månatlig avstämning av lagerkonto vs lagervärdelista
  • Ta fram SLA rapporter
  • Fakturering och krediteringar
  • Kreditupplysningar
  • Rapportering och inköpssupport
  • Hantera inkommande order samt hantera kundregistret
Din profil

Vi söker dig med minst en utbildning inom ekonomi på gymnasienivå kompletterat med 2 års arbetserfarenhet inom liknande uppgifter inom det ekonomiskt, inköp eller orderarbete. Det krävs att man innehar förståelse för en hel säljprocess och vi ser att du besitter goda kunskaper i Excel. Som person är du tillmötesgående, självgående och du gillar att ha många bollar i luften. Rollen kräver vidare noggrannhet, stresstålighet och vi hoppas att du inte är rädd för att ta egna initiativ, samt trivs med ett varierande arbete. Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 apr (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett B2B företag som är väletablerade inom sin bransch och nu söker en driven, självgående ekonomassistent som trivs i en roll med många bollar i luften. Vi hoppas du kommer in med erfarenhet som gör dig trygg i att axla en bred och ansvarsfull roll.