Account Manager till Stockholmsteamet!

Account Manager till Stockholmsteamet!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager ansvarar du för att sälja vår breda portfölj av tjänster till kunder inom tjänstemannasektorn. Ditt mål är att bygga upp din egen kundportfölj genom prospektering, mötesbokning och kundmöten. Du kommer att få chansen att lära dig allt inom både rekryteringsbranschen och de branscher våra kunder verkar i och därmed få stora möjligheter att knyta värdefulla kontakter i näringslivet. Du ansvarar även för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och tillsammans med dina kunder skapar du långsiktiga relationer. Arbetet som Account Manager hos oss är flexibelt där det är du själv som driver ditt arbete framåt och planerar hur din arbetsdag ser ut. Rollen kräver att du tar stort eget ansvar men bakom dig står ett team av engagerade kollegor och våra Sales Managers som stöttar dig i ditt arbete. Du kommer att arbeta nära drivna Consultant Managers som är experter på att hitta rätt kandidater till dina kunduppdrag. Tillsammans hjälper ni stora och små organisationer att växa genom att matcha kundernas behov med våra tjänster.

Häng med på en dag som Account Manager via denna video: https://youtu.be/51JLhDfFhns

Praktisk inforamtion om tjänsten

För denna tjänst ser vi en start efter sommaren, i mitten av augusti. Du kommer få en introduktion i form av två veckors utbildning för att sedan vara redo att köra igång med stöttning av härliga kollegor. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstid, 8-17 med viss flexibilitet. Ta chansen att bli en del av vår växande organisation. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Som person tror vi att du är orädd, nyfiken och har en stark vilja att nå uppsatta mål. Du brinner för att göra affärer och vill hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. Du tycker om att planera ditt eget arbete och är mån om både dina egna och teamets resultat. Vi kommer att ge dig all kunskap och stöttning du behöver för att lyckas. Din introduktion startas med en gedigen utbildning och i pågående tjänst tillhandahåller vi dig med kompetenstimmar där din utveckling sätts i fokus. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar, där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Vi tycker om att ha roligt med varandra, därför klämmer vi in resor, kick-offer och en och en annan AW så ofta vi kan!

För att trivas i rollen vill vi att du har:
  • Arbetat med någon typ av försäljning och är van att ta första kontakten via telefon.
  • Mycket goda kunskaper i svenska (flytande) i både tal och skrift
  • Ett B-körkort
Vi blir extra glada om du tidigare har:
  • Arbetat med B2B-försäljning.
  • Relevant utbildning inom exempelvis försäljning
  • Erfarenhet från branschen
Vi är ett snabbväxande företag på en marknad som glöder och därför behöver vi dig! Hos oss kommer du få göra en allmänbildningsresa inom näringslivet och affärsvärlden som saknar motstycke. Vårt mål är att göra dig till en riktigt vass affärskvinna/affärsman. Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av applåder!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi befinner oss i en spännande fas där vi ständigt växer och utvecklas tillsammans. Vi fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!