Web Analytiker till expansivt start up!

Web Analytiker till expansivt start up!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som Web analytiker kommer du in i en operativ roll i en ung, utvecklingsbenägen och försäljningsorienterad organisation med högt tempo. Du kommer fylla en nyckelroll i företaget och arbeta nära COO, CFO och inköp. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Arbeta fram en långsiktig strategi för hantering av data via bl.a. Google Analytics
  • Tekniskt samla in och bearbeta data i webbanalysverktyg
  • Ta fram mätvärden, kundsegment och indikationer som driver försäljning och konvertering
  • Utarbeta analyser, uppföljning samt utredningar av adhoc-karaktär i nära relation med inköp och finansteam
Din profil:

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen med minst 2 års erfarenhet från arbeta av digital analys där du arbetat med analyser och satt upp spårning. Har du tidigare erfarenhet från analys inom E-handel är det väldigt meriterande. Vidare ser vi att du är självgående i Google Analytics samt är en avancerad användare av Excel och Powerpoint. Som person är du analytiskt lagd och gillar att arbeta i en lösningsorienterad miljö. För att trivas i rollen ser vi att du har en prestigelös inställning och en serviceinriktad personlighet. Då du kommer arbeta i nära kontakt med flera team är det viktigt att du har en hög social förmåga och har förmågan att föra fram dina resultat på ett pedagogiskt och effektivt sätt.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi en Web Analytiker till vår kund i Stockholm. Bolaget är i en expansiv fas med en härlig start up-känsla. Här får du möjligheten att komma in i ett viktigt skede och vara med och påverka.

Vi hanterar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!