Vi söker en biträdande fastighetsförvaltare med placering i Upplands Väsby!

Vi söker en biträdande fastighetsförvaltare med placering i Upplands Väsby!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter I rollen som biträdande fastighetsförvaltare kommer du bland annat att:
  • Förhandla och teckna avtal med underentreprenörer avseende teknisk förvaltning, skötsel och tillsyn m.m.
  • Leda och styra kontrakterade underentreprenörer vid utförande av deras uppdrag.
  • Ansvara för felanmälan; struktur, system och beställning av felavhjälpande tjänster.
  • Ansvara för planering och genomförande av fastighetsunderhåll.
  • Planering och genomförande av projekt avseende hyresgästanpassningar och till- eller ombyggnationer.
  • Ansvara för fastigheternas energieffektivitet och åtgärder för förbättring.
  • Ansvar för avtalshantering medverka vid framtagning och förhandling av nya avtal.
För rätt person finns alla möjligheter att utvecklas såväl personligt som professionellt. Rollen kommer att anpassas efter dina tidigare erfarenheter och intresseområden. Vi ser gärna att du har någon form av spetskompetens som t.ex. driftoptimering, energieffektivisering eller byggnation.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighet alternativ en teknisk utbildning och jobbat med det i några år. Kunden lägger stor vikt vid din personlighet då vi jobbar nära varandra och med våra kunder. Som person är du driven, handlingskraftig och engagerad. Du har höga ambitioner och strävar efter att ständigt lära dig nya saker. Vidare är du flexibel och prestigelös, en kollega som förstår att genom ett välfungerande samarbete når man det bästa resultatet. Då fastigheterna har en viss geografisk spridning kräver tjänsten en del resor, således är B-körkort ett krav för tjänsten. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig som har några års erfarenhet som fastighetstekniker och känner att du vill ta ett nytt steg i karriären. Är du engagerad, självständig och tekniskt intresserad? Då kan du vara den vi söker! Detta är en direktrekrytering som Studentwork ansvarar för, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund.