Vi söker drivna lönekonsulter!

Vi söker drivna lönekonsulter!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lönekonsult kommer du ansvara för ett flertal kunder inom olika branscher.

Vi tror att du trivs i kontakten med kund och i ditt arbete ingår bland annat att:
  • Ha kontakt med kundföretag i alla frågor som rör löneområdet
  • Utföra löpande lönearbete
  • Kvalitetssäkra löneprocessen på lämplig nivå utifrån uppdragets komplexitet och egen erfarenhet
Din profil

Som lönekonsult hos vår kund kan vi erbjuda en attraktiv arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling, flexibla arbetstider och möjlighet att komma in i ett stabilt bolag med stora ambitioner. Detta är en konsultroll där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor i team. Arbetet utförs främst på det egna kontoret men ibland är vi ute och hälsar på våra kunder.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom lön eller ekonomi, förslagsvis en YH-utbildning eller vidareutbildning inom lön. Du är tidigt i din karriär och vill in i en roll där du får mycket ansvar och chans till personlig utveckling. Som person är du prestigelös, noggrann och har en god känsla för service. Vidare är du flytande i svenska och engelska och trivs att kommunicera på båda språken.

Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning söker vi nu en driven lönekonsult som vill arbeta i ett bolag i framkant med framtiden för sig. Du får möjligheten att komma in i ett stabilt bolag med stadig tillväxt och stora utvecklingsmöjligheter!