Världsledande företag söker en säljadministratör!

Världsledande företag söker en säljadministratör!

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi nu en Säljadministratör till KAM-avdelningen. Du kommer att arbeta centralt med administrativ hantering av de koncernkunder som våran kunds KAM-avdelning hanterar.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Bokning av leverantörsstöttningar
  • Bonuskrediteringar
  • Uppdatering/upplägg av matriser (kundrabatter) och prislistor
  • Kundupplägg och registervård
  • Framtagning av olika former av statistik, inkluderad viss analys
  • Kontrolläsning av avtal/utskick
  • Löpande säljsupport såsom kampanjhantering, stöttning vid mässor och annat administrativt stöd till Key Account Managers
Start: Så snart som möjligt

Placering: Bromma

Omfattning: Heltid

Din profil

I rollen som Säljadministratör söker vi dig som har universitetsutbildning inom relevant område så som ekonomi eller företagsjuridik alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande, social, nyfiken och noggrann. Du brinner för service och tycker om att ha en varierad arbetsdag med många olika uppgifter, samtidigt som du kan trivas med att få göra samma sak i dagar. Du uppskattar ett högt tempo, ser förändring som en chans att utvecklas och trivs i en säljstödjande roll. Har du erfarenhet av att arbeta i Excel ser vi det som meriterande. Denna tjänst kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.