Underhållsingenjör sökes till energibolag!

Underhållsingenjör sökes till energibolag!

Dina arbetsuppgifter

På avdelningen där du kommer att arbeta sitter idag fyra ingenjörer inom mekanik, el och instrument. I din roll som underhållsingenjör kommer din uppgift vara att avlasta samtliga ingenjörer i deras daarbete. Detta innefattar planering, beredning, arbetsledning, uppföljning och kostnadskontroll av förekommande underhållsarbeten.

Din profil

Vi söker dig som besitter:
  • Goda kunskaper av förekommande tekniska system inom energiproduktion samt databaserade underhållningssystem.
  • Erfarenhet av underhåll och reparation inom energisektorn eller liknande
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska tal/skrift
  • Goda datorkunskaper
Samt är:
  • Kommunikativ
  • Bra på att samarbeta
  • Strukturerad
  • Ansvarstagande
Avslutad gymnasie-eller högskoleingenjörsutbildning är obligatoriskt för ansökan.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i underhållssystemet Maximo 7.6, har mångårig dokumenterad erfarenhet från kraftvärmeproduktion/större processläggning, eller erfarenhet av arbetsledning.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande energiföretag inom fjärrvärme och fjärrkyla, och de söker nu en person som vill arbeta i en utvecklande och ansvarsfull roll med engagerade kollegor i en spännande bransch. Uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag, men för rätt person finns det goda möjligheter till vidare arbete. Omfattningen är på 100% och uppdraget beräknas starta omgående.