Vill du utveckla din kompetens inom försäljning och ledarskap? I takt med att vi på Studentwork växer söker vi nu efter Team Managers till vår försäljningsavdelning i Stockholm. Avdelningen avser att expandera under det kommande året och för att leda våra befintliga och framtida Account Managers behöver vi fler personer inom management!

Om rollen:

I rollen som Team Manager kommer du ansvara för ett team av Account Managers. Dessa kommer att rapportera till dig och du ansvarar för att stötta och leda dina medarbetare till framgång. Tillsammans med ditt team strävar ni efter att uppnå resultat, utvecklas och att ha roligt på jobbet! Utöver att leda ditt team kommer du även att ha en egen kundstock, bestående av nya och befintliga kunder. Du kommer att få chansen att lära dig allt inom både rekryteringsbranschen och de branscher våra kunder verkar i och därmed få stora möjligheter att knyta värdefulla kontakter i näringslivet. Du ansvarar även för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och tillsammans med dina kunder skapar du långsiktiga relationer. Du rapporterar till vår försäljningschef i Sverige.

När du börjar i rollen får du en gedigen utbildning för att lära dig vår bransch och hantverket av att sälja våra tjänster samt ledarskap. Du får sedan vara med och rekrytera ditt framtida team av Account Managers tillsammans med internrekryteringen.

Läs mer om vår Team Manager Oscar Svensson och hans resa här!

Vi söker dig som:
  • Har 2-3 års erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du har:
  • Ledarskapserfarenhet
  • Relevant utbildning inom exempelvis försäljning eller ekonomi
Som person tror vi att du är orädd, nyfiken och har en stark vilja att nå uppsatta mål. Har förmågan att inspirera, motivera och på ett pedagogiskt sätt leda andra. Du är trygg i din förmåga att sälja och kan visa vägen för ditt team. Du brinner för att göra affärer och vill hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. Du tycker om att planera ditt eget arbete och är mån om både dina egna och teamets resultat. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar, där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Vi tycker om att ha roligt med varandra, därför klämmer vi in resor, kick-offer och en och en annan AW så ofta vi kan!

Låter detta som något för dig? Skicka in ansökan så snart som möjligt, vi jobbar med löpande urval och kan därför komma att stänga ner processen tidigare om vi hittar rätt kandidat. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Madeleine Nordström som är ansvarig för processen.

Övrig information:

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Stockholm, Kungsholmen

Ansvarig: Madeleine Nordström, Talent Acquisition Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi befinner oss i en spännande fas där vi ständigt växer och utvecklas tillsammans. Vi fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!