Sprinklerprojektör / Heltid / Projektering

Sprinklerprojektör / Heltid / Projektering

Dina arbetsuppgifter

I rollen som sprinklerprojektör kommer du tillhöra ett kompetent team, varav flera är certifierade inom sprinkler. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av: - Projektera och rita sprinkler - Använda program som MagiCad som främsta verktyg - Medverka på möten med kund Placeringsort: Stockholm Omfattning: Heltid Arbetstider: 8-17 med flextid Anställningsform: Tillsvidare

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom byggprojektering, byggnadskonstruktion eller liknande. Har du inriktad dig mot VVS är det också intressant samt om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har vana av CAD och speciellt MagiCAD. Vidare har du ett stort personligt driv och har viljan att utvecklas inom området sprinkler. Som person är du social, ödmjuk och trivs med att ha kundkontakt. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning söker vi en intresserad och engagerad sprinklerprojektör till kontoret i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos företag. Vill du bli en del av ett växande område på ett företag med generösa förmåner och utvecklingsmöjligheter är detta tjänsten för dig.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!