Spännande företag söker resursplanerare till kontor i Stockholm

Spännande företag söker resursplanerare till kontor i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

I rollen som resursplanerare kommer du att ingå i ett team där du kommer att arbeta med att ringa utgående samtal till leverantörer inom kundföretagets nätverk. Samtalen kommer att handla om att stämma av information och göra relevanta uppföljningar kring exempelvis signerade avtal och arbetsbeskrivningar, samt svara på frågor från leverantörerna. Det kommer även att ingå en del administrativa uppgifter som att beställa material och följa upp tidsrapportering. Rollen kommer vara en betydelsefull del av företagets kontakt och relation med leverantörerna.

Din profil

Vi söker dig om har en avklarad gymnasieutbildning samt 1-2 års arbetslivserfarenhet, gärna inom administration eller kundsupport. Det är meriterande att ha arbetat med telefon som verktyg tidigare och ha erfarenhet av Office-paketet. Som person ser vi att du är nyfiken, kommunikativ och lyhörd. Du gillar högt tempo och är inte rädd för att komma med egna idéer. Låter detta som du? Sök idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en konsultmäklarbyrå som nu söker en resursplanerare till sitt team i Stockholm! Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader via oss på Studentwork och beräknas starta omgående