Signalprojektör / Heltid / Teknik

Signalprojektör / Heltid / Teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som signalprojektör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av: - Projektera inom järnväg och signal. - Säkerhetsgranska, följa lagar och dokument. - Kontinuerlig kontakt med beställare och personal ute på fält. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av företaget.

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning från universitet/högskola alternativt yrkeshögskola med signal som inriktning. Du har dessutom skaffat dig ca 3 års erfarenhet av signal och projektering eller från branschen. Som person är du noggrann, engagerad och nyfiken, Det är meriterande om du har arbetat i Microstation sedan tidigare och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning söker vi en signalprojektör med erfarenhet av järnväg och signal. Vår kund erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!