Säljkoordinator till välkänt bilvarumärke!

Säljkoordinator till välkänt bilvarumärke!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Administrativ försäljningskoordinator hos vår kund kommer du att arbeta med cirka 16 personer som tillsammans ansvarar för import, distribution och marknadsföring i Sverige. Efter framgångsrika lanseringar av nya produkter och en kraftig volymökning över de senaste åren behöver vår kund nu förstärka deras orderavdelning med en administrativ resurs!

Dina främsta arbetsuppgifter i rollen kommer att vara:
  • Fakturering/kreditering av stöd och artiklar
  • Hantering av volymplanering
  • Koordinator för varumärket (Administration, kontakt med huvudkontoret)
  • Uppdatera information på hemsida-intranät
  • Månadsrapportering internt/externt
  • Support till Märkeschef (Bokningar/rapporter/dokumenthantering )
  • Support till Affärsutveckling (Koordinator Dealer Training)
I denna roll kommer du att rapportera till Försäljningschefen och bli en del av Försäljning-Produktavdelningen som består av 3 medarbetare

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt

Placering: Smista Allé

Din profil

Till rollen som Försäljningskoordinator söker vi dig som besitter en hög servicegrad samt kommunikationsvana via både mejl och telefon. Vi ser att du uppskattar ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter samt att du har god datavana och gillar att lära dig nya system. Du besitter goda kunskaper i både Excel, Power Point samt Word.

Som person önskar vi att du är prestigelös, social samt en lagspelare då det är något som teamet prioriterar högt. Denna tjänst kräver att du har mycket bra kunskaper i både engelska och svenska samt att du innehar B-körkort.

Låter det som om det är dig vi söker? Sök tjänsten med en gång! Vi arbetar med ett löpande urval.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.