Resource Coordinator till IT-tjänsteföretag!

Resource Coordinator till IT-tjänsteföretag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Resource Coordinator kommer du att ingå i Resource Management-teamet med medlemmar i Sverige och Filippinerna. Du kommer i rollen att få vara en del av företagets arbete att ständigt hitta rätt resurs till rätt uppdrag, du kommer bland annat att:
  • Vara ansvarig för att säkerställa att företaget följer sina riktlinjer inom inköp, registrera underkonsulten enligt fastställda rutiner och upprätta avtal med vald leverantör inom ett visst område
  • Vara med och bidra i företagets ständiga förbättringsarbete
  • Ansvara för att avtal finns på plats mellan underleverantörer och företaget
  • Ta fram rapporter, analyser och följa upp företagets underkonsulthantering
  • Utbilda chefer i underkonsultprocessen
  • Sköta kommunikationen mellan relevanta underleverantörer och interna chefer
  • Stötta i pågående upphandlingar genom att kartlägga intern kompetens och specialistkunskaper
  • Utbilda anställda och chefer i CV-skrivande och i företagets interna verktyg för CV/profiler
  • Stötta, följa upp och kvalitetsgranska avtal och andra dokument som behöver firmatecknarnas påskrift samt säkerställa att dessa arkiveras enligt gällande rutiner
Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget sträcker sig inledningsvis 6 månader. Det finns mycket goda karriärmöjligheter internt och företaget ser gärna att du växer med dem på sikt.

Din profil

Vi söker dig som är personalvetare, ekonom eller liknande och som befinner dig i början av din karriär. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service eller administration. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med Office-paketet och har viss ytterligare IT-kunskap. Vidare är du flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift. Som person ser vi gärna att du är frågvis, flexibel, en god lagspelare och självständig i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du trivs i en koordinerande roll där flertalet kontaktytor och möjligheter att fatta egna beslut erbjuds. Du trivs i roller där krav ställs på struktur och eget ansvar, och ser dig själv som en del av en stor organisation med högt tempo.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett globalt IT-tjänsteföretag som totalt har 71 000 anställda. För deras räkning söker vi nu en Resource Coordinator med start omgående. Tjänsten är placerad i Kista och är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Vi tillämpar ett löpande urval i denna process och välkomnar din ansökan redan idag!