Rekryterare sökes omgående till konsultföretag

Rekryterare sökes omgående till konsultföretag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare kommer du att arbeta med stora delar av rekryteringsprocessen där fokus ligger på att söka upp kandidater på sociala medier, skolor och hålla telefonintervjuer. Utöver detta kommer du även arbeta med urval och administrativa uppgifter och ha nära kontakt med kandidater, beställare och Konsult chefer. Därför är det viktigt att du är kommunikativ och gillar att ta eget ansvar. Du arbetar heltid, där tjänsten förväntas starta omgående och inledningsvis löpa under 12 månader med goda möjligheter till förlängning för rätt kandidat.

Din profil

För att lyckas i rollen som rekryterare ser vi att du har ett brinnande intresse för HR och rekrytering samt har en relevant utbildning som personalvetare eller liknande. Som person är du social, utåtriktad och gillar att ta kontakt med nya människor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter, rekrytering samt har telefonvana och ett intresse för teknik.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund som är marknadsledande på innovativa IT-tjänster och supportlösningar söker nu en kollega till sitt kontor beläget i Bromma. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nu en rekryterare med fokus på att hitta IT-tekniker som i sin tur arbetar som konsulter ute hos företagets olika kunder.