Redovisningsekonom till finansbolag!

Redovisningsekonom till finansbolag!

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en redovisningsekonom. Du får i denna roll möjligheten att arbeta inom ett internationellt företag som verkar inom bilbranschen. För denna roll söker vi dig som tycker om att ha mycket att göra och som trivs med att arbeta i en föränderlig och spännande miljö där medarbetarna prioriteras högt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Koncernrapportering till huvudkontor
  • Årsredovisning
  • Avstämningar
Start: Så fort som möjligt men senast mars/april

Omfattning: Heltid

Placering: Södertälje

Din profil

I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har:
  • Minst 2 års erfarenhet av redovisning
  • Erfarenhet av att arbeta i stor organisation
Har du dessutom erfarenhet av IFRS och gjort ett par bokslut ser vi det som meriterande. Utöver detta önskar vi att du är driven, nyfiken och positiv samt har en god analytisk förmåga.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.