Dina arbetsuppgifter

I rollen som receptionist till vår kund är du företagets ansikte utåt och bemannar receptionen.

De främsta arbetsuppgifterna kommer att vara:
  • Välkomna besökare på ett trevligt och professionellt sätt
  • Besvara och koppla vidare samtal
  • Posthantering och leveranser
  • Hantera administrativa uppgifter
Din profil

Vi söker dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning, är en serviceinriktad person som gillar att möta människor, har tidigare erfarenhet från reception, kommunicerar väl på både svenska och engelska samt är van vid att arbeta i Outlook och Excel. Detta är ett konsultuppdrag på 10 månader med chans till förlängning.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.