Projektekonom / Ekonomiassistent / Heltid

Projektekonom / Ekonomiassistent / Heltid

Till vår kund söker vi nu en ekonomiassistent som ger det lilla extra på arbetet. Du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget är på heltid och till att börja med tolv månader.

Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter

I din roll som projektekonom kommer du att få arbeta brett med ekonomiuppgifter, dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:
  • Skapa och upprätthålla , order och projekt i SAP, lägga beställningar i SAP, bevaka beställningar och säkerställa leverans.
  • Fakturering av och projektorder.
  • Bevakning av kundfordringar
  • Vara med i utvecklingen av processer och framtagande av rutiner.
  • Generell ekonomiadministration
Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du får gärna vara nyexaminerad men då önskar vi att du har skaffat dig någon form av arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Du strävar efter att förstå processer och hur man kan använda affärssystem effektivt. Du bör ha goda kunskaper i Microsoft Office, speciellt Excel. Vi ser gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll som ekonomiassistent. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. Du kommunicerar med enkelhet i tal och skrift på svenska och engelska. Utöver det lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering. Företaget omsatte 2017 omkring 83 miljarder euro i världen och 16 miljarder i Sverige och hade 377 000 anställda i över 200 länder. I Sverige har de funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Solna, Stockholm.