Projektadministratör till ledande energibolag!

Projektadministratör till ledande energibolag!

Dina arbetsuppgifter

I denna varierande administrativa roll kommer du att arbeta i flera olika projekt pararellt och stötta ansvarig projektledare. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta att skapa, planera samt utföra inköpsrekvistioner, fakturahantering, avtalshantering och inköp, uppdatering av kostnadsrapporter, hantering av reseräkningar, koordinera IT- och telefonibeställningar, boka möten och utbildningar, ansvar för poolbilar och övrig strukturering tillsammans med projektledare. Du kommer att arbeta på företagets olika kontor som är belägna runt om i Stockholm.

Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig inledningsvis under ett år, med mycket god möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som är en administrativ stjärna och som trivs i en varierande roll. Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som har inneburit assistering alternativt koordinering. Du har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt och du trivs i en roll som innebär att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är även bra på att prioritera. Utöver det ser vi gärna att du är positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som ansvarstagande, mogen och som en problemlösare. Du har B-körkort och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en driven och ansvarstagande projektadministratör till vår kund inom energibranschen för ett uppdrag som beräknas starta så snart som möjligt. Vårt kundföretag är ett av nordens ledande energiföretag och du kommer att arbeta på deras kontor runt om i Stockholm.