Administrativ assistent på deltid!

Administrativ assistent på deltid!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund har behov av att förstärka deras kvalitetsteam med en administrativ assistent på halvtid, med tillträde snarast möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Kvalitetskontrollera och databearbeta sändningsloggar från TV- kanaler och Play-tjänster
  • Hålla löpande kontakt med TV- kanaler och leverantörer via mail och telefon
  • Skapa kundfiler
  • Dagligen leverera officiellt tittardata till mediebranschen
Uppdraget är på 50% och du kommer att arbeta mellan 07.15-12.00 måndag till fredag. Tjänsten är ett vikariat fram till 20201231. I denna processen ansvarar Studentwork för rekryteringsprocessen men du kommer att bli direkt anställd av vår kund.

Din profil

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens med goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men inget krav. Vi ser att du har god datorvana samt allmänna kunskaper i Officepaketet. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person är du snabblärd, noggrann, strukturerad och mycket ansvarstagande. Vår kund arbetar mot tydliga deadlines vilket kräver noggrannhet och uthållighet samt en förmåga att hålla ett högt tempo när det behövs. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för TV och mediabranschen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund MMS, Mediamätning i Skandinavien AB är ett branschorgan som jobbar med att mäta konsumtion av rörlig bild oavsett om det sker på TV-apparaten i vardagsrummet, datorn i sommarstugan eller telefonen på bussen på väg till jobbet. Vi söker nu en nyfiken och ansvarsfull administrativ assistent på 50% vikariat till deras kontor som är beläget i centrala Stockholm. Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!" Läs mer om MMS här: http://mms.se