Projektadministratör / Heltid / Hjorthagen

Projektadministratör / Heltid / Hjorthagen

Dina arbetsuppgifter

I denna varierande roll kommer du att arbeta mot projekt där du stöttar projektledare. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta att skapa, planera samt utföra inköpsrekvistioner, fakturahantering, avtalshantering och inköp, uppdatering av kostnadsrapporter, hantering av reseräkningar, koordinera IT- och telefonibeställningar, boka möten och utbildningar, ansvar för poolbilar och övrig strukturering tillsammans med projektledare. Du kommer huvudsakligen att arbeta på företagets kontor vid Hjorthagen. Tjänsten är på heltid och förväntas starta 15 juni. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig inledningsvis fram till 21 december 2019, med mycket god möjlighet till förlängning.

Din profil

Du som söker har tidigare erfarenhet från en liknande roll som har inneburit assistering eller koordinering. Du har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt; har en god datorvana. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är även bra på att prioritera. Utöver det är du en positivoch framåt person som trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som ansvarstagande, mogen och som en problemlösare.

Du har B-körkort och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en driven och ansvarstagande projektadministratör till vår kund inom energibranschen för ett uppdrag som beräknas starta 15 juni. Vårt kundföretag är ett av Nordens ledande energiföretag och du kommer att arbeta på deras huvudkontor i Hjorthagen.