Polsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för 2-3 veckors långt uppdrag

Polsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för 2-3 veckors långt uppdrag

Dina arbetsuppgifter

I och med ovanligt hög arbetsbelastning söker vårt attraktiva kundföretag under 2-3 veckor en extra resurs som ska arbeta som kundtjänstmedarbetare och hantera fakturafrågor. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ringa ut företagskunder som har obetalada fakturor och följa upp med utskick av fakturakopior samt hjälpa till att lägga upp avbetalningsplaner.

Tjänsten är ett konsultuppdrag då du blir anställd av oss på Studentwork och arbetar heltid ute hos vårt attraktiva kundföretag under 2-3 veckor.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Din profil

Ett krav för tjänsten är att du ska tala flytande svenska, engelska och finska. Det är meriterande om du har grundkunskaper i ekonomi för att enkelt kunna sätta dig in i fakturafrågorna. I övrigt är det vitkigt att du är mån om att ge god service.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 sept (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag. Till sitt kontor i centrala Stockholm söker de under en period med extra hög arbetsbelastning en finsktalande kundtjänstmedarbetare.