Dina arbetsuppgifter

I rollen som orderkoordinator kommer du att ansvara för avtal och fakturering. Detta är en administrativ roll där du kommer att arbeta med både interna och externa kontaktytor. I rollen kommer du att administrera olika avtal och uppdatera avtal. Du kommer även att svara på frågor från kunder, planera offerter och sammanställa reparationer. Kvartalsvis kommer du också att förbereda underlag för kvartalsmöten för kunderna.

Rollen är på heltid och förväntas tillsättas omgående. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till förlängning.

Arbetstider: 8-17

Ort: StockholmDin profil


Vi söker dig som trivs att arbeta administrativt men som samtidigt gillar att ha kontakt med olika människor. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonom eller ingenjör, men har du sen tidigare arbetat med avtal och fakturering så fungerar det lika bra. Som person ser vi även att du är stresstålig, nogrann och gillar att ha många bollar i luften.

Då rollen innehåller mycket kundkontakt och administration önskar vi även att du tidigare har arbetat med kundservice alternativt som orderadministratör, så att du känner dig bekväm med de typen av arbetsuppgifter. Du ska vara bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift.

Då bolaget är ett tekniskt bolag med fokus på fordon är det meriterande om du har ett tekniskt intresse, dock är det inget krav.Om Studentwork


Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker just nu en orderkoordinator till ett bolag i Stockholm som arbetar med tillverkning av olika fordon. Bolaget är stort och välkänt och söker just nu en ny kollega till ett av deras kontor. Företaget tillverkar både lastbilar och bussar, samt olika industrimotorer. Denna roll beräknas att starta omgående vilket betyder att vi kommer att intervjua kandidater löpande. Gillar du administration och vill arbeta i en spännande miljö? Sök då rollen redan idag!