Orderadministratör / Administratör / Heltid

Orderadministratör / Administratör / Heltid

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av:
  • Ta emot ordrar via mail
  • Hantera och administrera ordrar i affärssystemet
  • Kontakt med leverantörer och administrera leveranser
  • Kontakt med lager och logistikföretag kring leveranser
Du kommer att arbeta mot hela norden och arbeta på både svenska och engelska samt med lite extra ansvar för bolagets danska kunder och kollegor. Arbetstiderna är 8-16:30. Tjänsten avses tillsättas omgående och är ett konsultuppdrag.

Din profil

I den här rollen söker vi dig som är strukturerad, noggrann och serviceminded. Du trivs med kundkontakt via mail och telefon och gillar samtidigt administrativt arbete. Du har mycket goda kunskaper i engelska, dansktalande/norsktalande är meriterande, men inget krav. Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning eller om du har arbetat i en liknande roll sen tidigare. Vi ser gärna att du har ett intresse för försäljning samt ett tekniskt intresse. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt, börsnoterat bolag med medarbetare världen över. På det svenska kontoret i Stockholms södra delar arbetar i dagsläget ett femtontal personer. För deras räkning söker vi nu ytterligare en kollega, är du den vi söker?
Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag.