Nyutexad energiingenjör sökes till ledande energiföretag!

Nyutexad energiingenjör sökes till ledande energiföretag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som energiingenjör att ha en varierande roll och arbeta på företagets avdelning för hantering av mätdata och mätutrustning. Du arbetar med teknisk dokumentation, kundärendehantering och medverkar i utvecklingsprojekt. Du kommer samarbeta med företagets leverantörer och underentreprenörer och sköta inköp och beställningar. Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Det är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Du blir inledningsvis anställd under sex månader, goda möjligheter till förlängning finns för rätt kandidat.

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör, gärna med inriktning mot energi och som är driven och självgående. Om du har kunskaper om fjärrvärme ses detta som mycket meriterande. Vi tror att du har goda datakunskaper och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är duktig på att ta initiativ, är ambitiös och serviceinriktad. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el och söker för ett uppdrag på heltid en Energiingenjör. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt. Är du initiativtagande och kommunikativ? Sök i så fall tjänsten redan idag!