Nyexaminerad/ provningsingenjör/ beräkningsingenjör/ maskinteknik

Nyexaminerad/ provningsingenjör/ beräkningsingenjör/ maskinteknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som provnings alternativt beräknings- ingenjör blir du erbjuden ett utvecklande och ansvarsfullt arbete med engagerade kollegor i en snabbt växande bransch. Du kommer att tillhöra sektionen Tekniska beräkningar och provning och kommer arbeta med olika uppdrag inom olika industrier som involverar modellering/simulering, system kalibrering, optimering, material- och funktionsprovning.

Din profil

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning främst mot maskinteknik, farkostteknik, tillämpad matematik, teknisk fysik och mekatronik. Du trivs att arbeta i grupp och är genuint teknisk intresserad. Som person är du självtänkande, flexibel och trivs att arbeta i team. Vi tror även att du som söker trivs i en konsultmässig roll, då detta kan förekomma när du blivit anställd hon vår kund. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter och ser du en framtid som teamleader alternativ projektledare är detta jobbet för dig! Start:Omgående Befattning: Heltid 100% Placeringort: Liljeholmen Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi beräknings- och provningsingenjörer till ett av Sveriges snabbaste växande konsultbolag inom industri. Dessa roller kommer att erbjuda ett utvecklande och ansvarsfullt arbete med engagerade kollegor i en spännande och expansiv bransch! Detta är en rekrytering som Studentwork ansvarar för, men du kommer bli direkt anställd hos vår kund. Är du nyexaminerad civilingenjör som brinner för problemlösning och har ett genuint teknikintresse? Då tycker vi att du ska söka tjänsten redan nu!