Nyexad ingenjör inom mekatronik och robotik sökes!

Nyexad ingenjör inom mekatronik och robotik sökes!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior automationsingenjör kommer du bli en del av utvecklingsteamet som tar fram nya lösningar för företagets kunder. Med rätt intresse för teknik finns inga gränser för vad du kan åstadkomma och hur du kan utvecklas i din roll. Du kommer huvudsakligen vara med och skapa automatiserade maskiner i samarbete med dina kollegor. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Uppdraget löper på 6 månader heltid och därefter finns goda möjligheter för rätt person att bli anställd direkt hos företaget.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom relavant område mekatronik, robotik eller liknande. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med maskinintelligens, robotteknik eller censorteknik. Du har grundläggande kunskaper i PLC och mekanik samt har ett stort intresse för utveckling. Som person är du driven, uppfinningsrik och positiv samt att du har ett stort teknikintresse att mätta. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som har sin kärnverksamhet inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. Alla dessa tre områden har en stor betydelse för industriföretag och vår kunds expertis innehar en ledande ställning. För deras räkning söker vi en junior automationsingenjör med stort intresse för teknik på heltid med start omgående.

Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!