Medlemsvärvare sökes till ideell organisation

Medlemsvärvare sökes till ideell organisation

Dina arbetsuppgifter

I rollen som medlemsvärvare kommer du att åka ut till olika universitet för att skapa relationer och värva nya medlemmar till fackförbundet. Du kommer att ca två dagar i veckan arbeta i Stockholm och de resterande tre dagar i andra städer i Sverige. I denna spännande roll som medlemsvärvare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att uppsöka studenter, delta på mässor genom att ansvara för en monter samt delta på insparksaktiviteter. Uppdraget sträcker sig med start 20 augusti och två månader framåt. Arbetstiderna är förlagda på vardagar men kan variera eftersom du kommer att resa runt om i Sverige och möta nya människor.

Din profil

Vi ser att du som söker denna tjänst är en utåtriktad och ansvarsfull person med tidigare erfarenheter inom service och försäljning. Det är meriterande om du arbetet med uppsökande försäljning eller marknadsföring, så som butik, telefonförsäljning, event eller liknande. Som person ska du vara duktigt på att skapa nya relationer, trivas med att arbeta mot uppsatta mål och aktivt söka kontakt med nya människor. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och kommunikativ. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 aug (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund söker nu dig som är social och gillar att möta nya människor till en tjänst som medlemsvärvare. Vår kund är ett ledande fackförbund och inriktar sig mot akademiker.
Gillar du att ta eget ansvar och brinner för service och försäljning? Då är denna tjänst något för dig!